• darkblurbg
    Rijschool Reitsma
    Rijschool in Hoogeveen
  • darkblurbg
    Rijschool Reitsma
    Rijschool in Hoogeveen

Wie autorijles heeft, moet veel kilometers maken, dat is belangrijk. Dat is ook de reden, dat je ook eens in een andere plaats gaat rijden, dan waar je uiteindelijk examen gaat doen. Is je examenplaats Hoogeveen, dan rijden we ook eens in Meppel. Ik wil je niet in zo weinig mogelijk kilometers richting het examen begeleiden, maar in zoveel mogelijk kilometers, maar wel in de aantal lessen die jij nodig bent. Dit betekent ook, lekker veel kilometers maken op de snelweg!  Zo meld je je uiteindelijk uitstekend opgeleid én met rijervaring bij je examinator.

Wat is ook het voordeel om te rijden bij Rijschool Reitsma: Flexibiliteit, dat betekent dat je wordt opgehaald bij je huis (ook Ruinen, Pesse en Zuidwolde) station of werk!  Ik rijd de Renault Captur voor! En geen leerling met leerling ophalen! 

Maar ook belangrijk: een instructeur met veel geduld, door mijn ervaring blijkt dat ook leerlingen met faalangst dit als zeer prettig ervaren. (hiervoor scholingen gevolgd).  En samen gaan we naar een plan van aanpak kijken hoe we richting een examen gaan. Is een Tussentijdse Toets nodig dan gaan we dat doen, en dan een faalangstexamen.