• darkblurbg
    Rijschool Reitsma
    Rijschool in Hoogeveen
  • darkblurbg
    Rijschool Reitsma
    Rijschool in Hoogeveen

Een goede verkeersdeelnemer zijn betekent ook dat je moet studeren. Het CBR is daar duidelijk in: wie praktijkexamen of een tussentijdse toets wil doen, moet eerst slagen voor zijn theorie-examen. Daar moet je je goed op voorbereiden.
Rijschool Reitsma biedt je theorieboeken of digitaal leren (i-theorie) aan.

Wat is i-theorie: Het hele digitale lesboek (25 CBR hoofdstukken) via de computer leren. Je gaat een hoofdstuk leren, en krijgt dan een toets. Heb je voldoende vragen goed, dan ga je naar het volgende hoofdstuk, en zo ga je het hele programma door. Zo leer en oefen je de theorie voor de auto. Ten slotte krijg je de beschikking over 50 complete oefenexamens zoals bij het CBR!

Deze i-theorie krijg je bij Rijschool Reitsma geheel gratis t.w.v. € 49,-, als je kiest voor een lespakket! Bijna al onze leerlingen maken hier gebruik van, en met alle tevredenheid.

Mijn advies? Ga eerst eens aan de slag met je theorie en start dan met je rijlessen. Zo breng je de theorie stap voor stap in de praktijk, want natuurlijk besteden we in elke rijles uitgebreid aandacht aan de theorie. ‘Learning by doing’, heet dat.
Wanneer je vindt dat je klaar bent voor het theorie-examen, vraag je dat zelf aan. Met je DigiD maak je een account aan op de site van het CBR. Je kunt zelf precies aangeven waar en wanneer je je theorie-examen wilt afleggen. In veel gevallen zal dat in Hoogeveen zijn.

Dan is er nog het dag-theorie, leren en theorie-examen doen in 1 dag. indien je hierover vragen hebt, dan kan ik je daarin informeren en adviseren.

Ter informatie: De geldigheidsduur van je theorie is anderhalf jaar!   De vervaldatum kun je nakijken op CBR.nl en dan inloggen met je DigiD. Controleer dat als je enige twijfel hebt.